Våra ledord

Vaara ledord | Hallbergs Plantskola

TEAMWORK innebär att vi har ett bra samarbete med enkel kommunikation. Vi behandlar varandra med respekt. Vi har tålamod. Vi tar ansvar för vårt arbete. Ledarskapet är bra och vi följer uppsatta regler. Det är viktigt med "roligt på jobbet" både för samarbetet och för resultaten.

KUNSKAP innebär att vi ska planera och organisera arbetet så att vi arbetar så smart som möjligt med god framförhållning. Vi har god kunskap om hortikultur och arbetar hela tiden med att bygga på den. Vi har god kunskap om och följer de lagar och regler som finns. För att undvika onödigt stillastående så arbetar vi med förebyggande underhåll.

Med UTVECKLING menar vi: För att kunna utveckla verksamheten investerar vi i tid, människor och utrustning. Det är viktigt att vara nyfiken och öppen för nya idéer. Genom att tänka framåt( ligga steget före), förnya och våga vara innovativa utvecklar vi verksamheten utifrån kundernas efterfrågan. Det är viktigt att ha tålamod när nya metoder testas.

KUNDFOKUS innebär att vi ska ha nöjda kunder. Vi har hög leveranssäkerhet och håller rätt kvalitet, kombinerat med snabba svar så får kunden en helhetslösning. Kund hos oss blir man för att man söker en leverantör starka värderingar och kompetens.