Köpa buskar

Köpa buskar från plantskola ー smidigt och tryggt

Liva upp utomhusmiljön med lummig grönska som både skyddar mot insyn och blåst. Genom att köpa buskar och träd från IP-certifierade Hallbergs Plantskola får ni friska plantor av hög kvalitet som är odlade med låg miljöpåverkan. Vi har många års erfarenhet av att leverera buskar och träd till anläggare, kyrkogårdsförvaltningar, kommuner och företag.

Buskar utomhus ger färg och form

Det finns många anledningar att plantera buskar i en trädgård, park eller vid en entré. Buskarna förhindrar insyn och skyddar djur och växter mot vind. Med hjälp av buskar kan ni addera färg till utemiljön och planterar ni en buske som blommar på vintern som exempelvis kejsarolvon, får ni en levande utomhusmiljö året runt. 

Buskar är idealiska för att rama in grönområden och skärma av väl valda delar för att skapa rum i utomhusmiljön. Barrbuskar går dessutom att skulptera för att få fler dekorativa inslag. 

Vill ni ha buskar som är både vackra och nyttiga? Välj bärbuskar som erbjuder mat åt människor och småfåglar.  

Buskar med ätbara bär:

 • havtorn
 • fläder
 • slånaronia
 • vinbär
 • hallon
 • björnbär
 • tranbär
 • amerikanska blåbär.

Köpa träd och buskar på nätet ー enkelt och säkert

Att köpa träd och buskar på nätet är smidigt och tryggt. Det gör att ni kan planera utemiljön i lugn och ro, välja från ett brett utbud och får växterna levererade direkt till den plats där de ska stå. 

Att tänka på när ni ska köpa buske eller träd online

Det finns många fördelar med att handla på nätet, men det kan också kännas otryggt att inte kunna klämma och känna på plantorna innan köp. Om ni ska köpa buskar eller träd online är det extra viktigt att välja E-plantor för att säkerställa att de är friska och motståndskraftiga. Det är också en bra idé att handla träd och buskar att ha utomhus från en certifierad plantskola. Vi är både certifierade mot IP Sigill Prydnadsväxter & Plantskola samt mot IP Arbetsvillkor.

Därför är Hallbergs Plantskola ett bra val

Vill ni köpa träd och buskar på nätet kan ni enkelt lägga en order, begära offert eller utforska vårt breda sortiment. Tack vare vårt goda samarbete med andra plantskolor kan vi erbjuda ett fullsortiment med allt från buskar till häckplantor, solitärer, perenner, barrväxter, klängväxter och alléträd. 

Har ni aldrig tidigare handlat hos oss? Här kommer sju anledningar till varför vår plantskola är ett bra val när ni behöver plantor till trädgårdar, parker, entréer och andra grönområden.

Sju anledningar att välja Hallbergs Plantskola

 1. är certifierade mot IP Sigill Prydnadsväxter & Plantskola och IP Arbetsvillkor
 2. har genomgått utbildningen Lean Lantbruk.
 3. har 60 års erfarenhet av odling och växter
 4. ger snabba svar på beställningar, offerter och övriga frågor
 5. är trygga växtleverantörer ー vi producerar cirka 300 000 plantor varje år
 6. kan erbjuda ett komplett sortiment tack vare samarbete med andra plantskolor
 7. har ett aktivt miljöarbete där vi bland annat återanvänder krukor, väljer bort kemisk bekämpning och fraktar på ett hållbart sätt.

Välkommen till oss om ni vill köpa vintergröna buskar, dekorativa häckplantor, blomstrande perenner eller ståtliga alléträd!